Wij zijn getrouwd!

Frans & Janique Houweling - Hamers

Op 28 april 2022 zijn wij getrouwd!

Gelukkig waren jullie daar allemaal bij aanwezig. We hopen dat jullie ook genoten hebben van deze dag en avond, wij hebben in ieder geval een geweldige dag gehad. Natuurlijk zijn er op deze dag ook foto’s gemaakt. Tineke Vonk is de gehele dag met ons mee op pad geweest, en heeft alles vastgelegd. Een deel van deze foto’s willen we graag met jullie delen. We hebben een selectie gemaakt en deze staan online op deze pagina. 

(de foto’s staan in webformaat, dit is prima voor gebruik op de computer of telefoon. Wil je een foto bijvoorbeeld groot uitprinten? Vraag dan even aan Janique het grotere bestand van die specifieke foto). 

10.30

‘De mannen’ kwamen ’s ochtends bij elkaar op de Duivenvoorde. Tineke de fotograaf kwam hier ook naartoe, en de dag kon beginnen!

7.00

De dag van Janique begon iets vroeger. Kapper Henk stond om 7.00 uur voor de deur.
‘De dames’ maakte zich samen klaar. 

12.00

Frans komt aan bij het Hof, samen met de gehuurde auto, en chauffeur Jurgen. Frans en Janique zien elkaar voor het eerst deze dag, spannend!

12.30

Daar gaan we dan! Opweg naar de fotoshoot bij de Benedensas. Fotograaf Tineke en ceremoniemeester Mariska reden achter de Riley aan.

13.00

Op de foto bij de Benedensas. 

En toen moest er geduwd worden……

15.20

We kwamen 20 minuten te laat voor onze eigen ceremonie, maar gelukkig stond iedereen nog te wachten.

16.00

Toast & Taart

17.15

Tijd voor familie foto’s!

17.45

We gaan eten!

20.00-0.00

Daarna was het natuurlijk tijd voor het feest.